Detaljer fra børnehjørnet

Har jeg fortalt om Alice?

Alice er vores kat. 
Alice er en huskat. Hun bliver 7 år den 24. maj. Og hun er en lille bestemt, og ret tyk, dame.

Den gang jeg flyttede hjemmefra, der flyttede jeg ind på to lejede værelser. Udlejeren havde en kat med killinger, og den ene, hannen, besluttede jeg skulle bo sammen med mig.

Charlie og jeg flyttede ind, og efter kun en uges tid, besluttede Alice også at flytte ind – hun var sammen med Charlie hele tiden. Altså, en ret bestemt lille dame.


De to katte lignede hinanden ekstremt meget i tegningerne, og mange der så dem, kunne ikke kende forskel – det hjalp lidt da de voksede til, Charlie blev høj og langbenet og mager, Alice var lille, kortbenet og tyk.


Vi flyttede siden alle tre til Albertslund og til Nørrebro, hvor vi bor nu.

Sidste år i maj, stak Charlie desværre af under en luftetur i vores gård. Han blev fundet kørt ned efter ti dage på springtur, så nu er Alice ene kat på matriklen, hvilket hun stor-nyder.


Alice er en kat der meget gerne vil nusse og putte, når det foregår på hendes præmisser. Man kan ikke tvinge hende, så skal hun nok fortælle en, at hun synes det er en vældig dårlig ide – og hvis ikke hun miaver det frem, så kan hendes ansigt se noget så utilfreds ud. Sure lille kat.


For at Alice kan nyde lidt luft, uden at være bange for at hun stikker af, har vi bygget en altan til hende. Hun var lidt mistroisk i starten, men bruger den nu flittigt når den er oppe.

Jeg har hendes stadig med i sele i gården ind i mellem, hun har helt styr på hvilken dør der er vores, og styrter derhen hvis hun hører en lyd hun synes er farlig. Og så har jeg købt en meget tykkere sele og snor, end den Charlie havde på!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer fra børnehjørnet