Nye shorts - sy til baby

Barnets bog – DIY

Jeg købte, mens jeg var gravid, en af de klassiske Barnets bog, i en sød og nuttet udgave med kaniner.

Allerede i starten, da jeg skrev ind om graviditeten, var jeg lidt træls i humøret over den, så jeg besluttede at lave en selv, ved siden af. Jeg synes den prefabrikerede er god til nogle af de ting, man måske ikke selv husker at få skrevet ned – hvornår trillede han, hvornår grinede han, osv, og så bruger jeg den hjemmelavede som fotoalbum over vores liv med Villy.

Jeg har købt de her scrapbøger fra Bog og ide.


Og så har jeg ved hjælp af udstandsere klippet cirkler ud i forskellige farver og størrelser:Og så er jeg gået i gang:


Jeg har tilføjer en ‘lomme’ på indersiden af forsiden, til fødselsberetningen:


Den er lavet af et stykke karton og sat fast med tape.

Villys historie starter i august 2015, og derfor starter bogen også der.

Alle billeder fra før hans fødsel, er printet hos Social Print Studio. Jeg har fået dem printet i minisquares, og de fortæller om forberedelser til Villys ankomst, om ting vi har lavet og sådan noget:


Efter fødslen, har jeg fået printet billeder hos Pixum:


Og så fortsætter man selvfølgelig bare i bind 2, når man løber tør for sider…

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye shorts - sy til baby