Lillebrors romper

Jeg får syet lidt…

Ja her for tiden er det symaskinen der snurrer. Eller symaskinerne, skulle jeg måske sige – jeg har nemlig lånt en overlocker af en fra min mødregruppe.

Så jeg syr og syr og syr som en gal! Det er SÅ skønt! Villys størrelse 80-garderobe kommer virkelig til at bestå af meget hjemmesyet!


Jeg havde så meget stof liggende, så det er dejligt at få tyndet lidt ud.

Jeg har syet bukser ud fra Jeanettes mønster, og har så freestylet en smule

Bodyerne jeg har lavet er mestendels fra Regenbogenbody – jeg kan dog fornemme at det er lidt til den lille side. I hvert fald sidder en body i størrelse 80 tæt på Villy nu, hvor han stadig har rigeligt plads i andee bodyer i størrelse 74.Jeg har også syet en masse i 62, da jeg kender indtil flere gravide pt, så er der lidt små ting til de kommende verdensborgere!


Derudover har jeg brugt mønstret fra Kiind.nl til at sy en heldragt i 62, også en gave. Mit indtryk (og efter hvad jeg har hørt) er her, at det fungerer fint i de små størrelser, men i de større, mangler der plads til bleen.


Stoffet jeg har brugt er primært fra Stof og stil og Bloome cph.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillebrors romper