Anmeldelse af AddBaby bordskåner

Der sker lidt, herhjemme…

Ja, lige for tiden sker der lidt, herhjemme. Eller meget faktisk, selvom det ikke er så vildt tydeligt (endnu).

Du har nok allerede gættet det. Og hvis du følger mig på Instagram så er du slet ikke i tvivl.

Vi skal nemlig have en baby til juli. Endnu et lille familiemedlem tilføjes (forhåbentligt) i midten af juli.

“Det ‘ bæbier”

Villy er allerede meget opmærksom på at der er “bæbier” i mors mave, han ved præcis hvor henne og benytter gerne enhver mulighed til at hive lidt op og ned i mit tøj, for at klappe mig på maven. Jeg har ham dog lidt mistænkt for at tro, at det modermærke der er lige ved siden af min navle, er det vi kalder “baby”, men altså. Ham om det, han får sig i så fald en dygtig forskrækkelse til juli!

Han ser meget nysgerrig på andre folks babyer, hvilket jeg ser som et godt tegn. Han registrerer dem, og det er da en start. Dermed ikke sagt at han kommer til at elske sin lillebror/-søster fra første sekund. Men han er da i hvert fald en smule interesseret i den allerede nu, eller i hvad det handler om.

Han peger selvfølgelig også på sin egen mave, og ind i mellem er det “madder” jeg har i maven, hvis jeg spørger ham – det er SÅ nuttet!

Status

Status er, at der er termin til juli. Mit system har altid været ret rodet, med lange, uregelmæssige cyklusser, så det var faktisk lidt af et tilfælde at jeg overhovedet tog en test – jeg tænkte ikke der var noget. Min veninde, som også er gravid, pressede mig til at tage en.

Og så var den bare bragende positiv! Jeg var helt rundt på gulvet, og fik en tid via lægen til en tidlig scanning, fordi jeg kunne være alt mellem 3 og 10 uger henne.
Jeg var så lidt over 6 uger henne, og for snart tre uger siden var vi til nakkefoldsscanning.
Til nakkefoldsscanningen så vi en yderst aktiv lille en, eller en stor en, faktisk – jeg var en smule længere henne, og sonografen havde lidt svært ved at få målt den, fordi den væltede sådan rundt. Lille lort! Den bliver sikkert en tro kopi af storebror!

Men det lykkedes, jeg fik fine tal med hjem – faktisk endnu finere end sidste gang, selvom det er to år siden, så alt var så godt!

Nu går jeg bare og vokser, lige så stille. Jeg kan stadig passe mit tøj, og tror ikke jeg har taget på – man kan dog sagtens se det, i hvert fald hvis man ved det, og jeg er iklædt noget tætsiddende.

Jeg har haft en del kvalme og utilpashed, primært om aftenen og været SÅÅÅÅ træt! Men Villy har også sovet virkelig ringe siden jul, så det er nok en kombi. Trætheden er lidt på retur og kvalmen er heldigvis væk.

To do-listen er mange alen lang!

Når vi selv skal have en lille baby til sommer, er min indre liste lang! En lang liste over de ting jeg gerne vil lave til den lille. Ting der skal strikkes, sys, ordnes.

Og så er der ellers ren baby-boom i vennekredsen for tiden! Den første melder ankomst i marts, og så kommer de ellers som perler på en snor i april, juni, juli, august og september. Det er helt vildt. Jeg har advaret om, at det altså ikke bliver de gigantiske hjemmelavede barselsgaver denne gang. Det kan jeg sguda ikke nå, når folk yngler sådan!

Men jeg har gået og ventet lidt på at gå i gang. Man vil ligesom gerne være lidt mere sikker i sin sag, sikker på at den der baby bliver hængende. Så da vi havde været til nakkefoldsscanning, gik jeg i krig og fandt garn til det første. En Lillebrors romper i noget super lækkert brunmeleret garn, jeg købte da vi var på ferie i Svendborg.
Den er blevet så fin og let!

Jeg skal have strikket en til, i mindre tror jeg, og en lille trøje i hvert fald. Skulle jeg give mig i kast med en sengerand igen? Selvom jeg en gang i februar 2016 forsvor at jeg NOGENSINDE skulle det igen! Så skulle det måske være i det her… Nu må vi se!

Pige eller dreng?

Ja, det er jo altid skide spændende! Og vi ved ikke noget endnu, og får det nok først at vide til marts, når vi skal til næste scanning. Vi har snakket en del om kønsscanninger, som vi også var til med Villy, men tror vi er nået frem til at vi venter. Jeg glæder mig til at kunne sige “han” eller “hun” om den.

Jeg gad godt det var en pige. Primært fordi jeg har fundet noget af mit gamle tøj, som min mor har gemt, som jeg godt gad at kunne putte en lille ny i. Og så fordi det kunne være fint at have en af hvert køn. Men altså, egentlig er jeg fuldstændig ligeglad, bare den er sund og rask.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af AddBaby bordskåner