Der sker lidt, herhjemme...

Fødselstavler

Jeg trykker stadig ind i mellem. Primært fødselstavler, men sådan har det altid været – og det er så hyggeligt! Jeg elsker at stå og nusse med det, og prøve at sætte dem op, så de bliver pænest mulige.

ZorollasVerden

En verden af tryk. Små tryk til hjemmet, til børn og voksne. Jeg laver aller flest fødselstavler, men også tavler til bryllupper, guldbryllupper sågar, til konfirmationer, og citater med fine citater.

Jeg samler altid lidt sammen, og bruger så en halv lørdag på det – og i lørdags skulle jeg i gang igen. Det er altid lidt svært at tage sig sammen, for det tager tid og det tager lang tid! Men, når først jeg er i gang, så er det hyggeligt at lave. Rengøringen, knap så meget, men det er jo en del af det.

Denne gang skal jeg lave nogle tavler, en til et guldbryllup, og så nogle fødselstavler – den ene skal helt til Italien. Det er sådan en sød kvinde dernede, som efterhånden har skaffet mig mange italienske kunder. SÅ hyggeligt. Og blæret at tænke på, at der også hænger fine ZorollasVerden-tryk i Italien. De hænger derudover både i Sverige og Norge, så vidt jeg er orienteret.

Du kan se flere tryk her.

Tryk herhjemme

Herhjemme hænger der to af mine plakater – Villys tavle, og så en ABC-plakat med “SOLIDARITET” i vores stue. Den var noget af det første jeg lavede, og den er stadig hyggelig at have hængende!

Flere venner og familiemedlemmer, tyr også til mig, hvis de mangler den ideelle dåbsgave, og det synes jeg er en mega cadeau til mig og mit håndværk. Jeg kommer aldrig til at leve af det, men det er også helt fint. Det er lige præcis som det skal være.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der sker lidt, herhjemme...