Spørgsmålet, kender du dit barns pædagog?

Graviditet er ikke en sygdom…

Graviditet er ikke en sygdom. Nej, det er det helt sikkert ikke. Men det er dælme hårdt arbejde for kroppen, at gro sådan en lille nyt menneske!

Graviditet er ikke en sygdom

Sidst jeg var gravid, så hverdagen ret meget ud som nu – minus Villy.

Jeg arbejdede fuld tid i børnehaven, havde lidt ondt og gik til fys. Lavede mine øvelser og så gik det egentlig fint – de sidste fjorten dage før min barsel, gik jeg en lille bitte smule ned i tid, men intet der var værd at skrive hjem om.

Denne gang krydres det med en Villy oveni, og jeg har ondt. Ret ondt, faktisk. Ondt præcis det samme sted, som med Villy, den gang kom det bare først omkring uge 26, denne gang er det kommet meget før.

Nu er jeg i uge 19, og fra i mandags gik jeg ned i tid, så jeg fire dage om ugen kun har fem timer på arbejdet, den sidste har jeg lidt mere.

Bækkengener

Jeg havde egentlig tænkt det ville virke med det samme, man er jo positiv, men nej. Nogle dage er bedre end andre, men i tirsdags fx, der havde jeg godt nok ondt!

Når det er værst, kan jeg næsten ikke løfte mit højre ben om aftenen. Jeg kn ikke rigtig støtte på det, når jeg rejser mig, fx efter at have puttet Villy.

Det er som om der sidder noget fast i lænden. Av!

Min læge sagde sidst jeg var gravid, at for at det skulle hedde ?bækkenløsning?, så skulle man nærmest ikke kunne gå. Og der er jeg jo heldigvis og trods alt ikke. Endnu, håber ikke jeg ender der!

Derfor er det nok også rigtig godt med denne her nedsatte tid, så håber jeg at det er nok og at det giver lidt ro til kroppen og overskud til mig og familien. Overskud til at få svømmet fx, det vil kroppen nok have rigtig godt af.

Du kan læse min sidst baby-status her, hvis du har lyst.

 

2 kommentarer

 • Maria Bøg-Skov

  Kære Carina.
  Hvor er jeg ked af at du skal være plaget af smerter.
  Det er bare ikke sjovt.
  Hvor er det godt at du er gået ned i tid.
  Jeg håber at det på sigt hjælper. Ellers må du sygemeldes helt. Så du også kan være noget for din lille familie. Sender en masse kram og
  gode tanker fra Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • saettekassen

   Ja det er lidt træls, er du sluppet? Du er jo snart i mål 🙂 det virker heldigvis til at hjælpe!
   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmålet, kender du dit barns pædagog?