Sygemeldt pga graviditetsgener og hvad så?

Nyt værelse – indretning af drengeværelse

Vi har et stykke tid gået og taget tilløb til at bytte om på vores værelser. Vi ville indrette et drengeværelse til Villy (og på sigt lillebror), samt samle kontor/skabe/soveværelse i et.

drengeværelse

Som det var indtil for ganske nylig, havde vi soveværelse i vores lille værelse, og så havde vi et stort værelse der husede alt muligt. I det store værelse havde vi arbejdsborde til computer og symaskine, samt opbevaring, og så Villy. Villy havde sit børne-hjørne derinde, med seng, kommode og bænk med bøger.

Indretning af børne-hjørne og soveværelse

Som sagt, havde Villy et hjørne i det store værelse. Vi har hele tiden været enige om at han absolut ikke behøvede eget værelse, fordi han jo aldrig var i den del af lejligheden alligevel. Han er altid nede i stuen, og 95% af hans legetøj ligeså…. Men nu har han efterhånden så mange pakkenelliker, som fylder og fylder.
Så nu skulle det være. Nu kommer der jo også, på sigt en lillebror, og de skulle gerne “bo” sammen derinde på et tidspunkt.

drengeværelse - babyværelse

Hjørnet så ud som på billedet her, helt i starten – stolen er siden rykket i stuen, og erstattet af en bænk med bøger i. Og så har han fået en større seng ind, uden side på, som han selv kan kravle ind og ud af.

Vores soveværelse kan du se her, og jeg er – eller VAR, bør jeg jo skrive nu – meget glad for indretningen derinde! Jeg syntes der var så fint, jeg elskede stilen, den grå væg og tingene derinde.
Men nu skulle det alligevel være, Villy skulle have sit værelse, og vi skulle ind i det store værelse.
Sammen med kontoret, skabene og opbevaringen. Ja ja, det er et stort rum, så det kan huse mange funktioner.

Vores lejlighed er jo to to-værelses lejligheder der er lagt sammen, så vi har jo i princippet to af hver: To værelser, to stuer, to toiletter, to køkkener. Vores ene køkken er lavet til bryggers (rimelig fedt i en Nørrebro-lejlighed!), og bad er sløjfet på det ene toilet, og wc’et på det andet. Og så har vi så stue og spisestue i den ene ende, og et stort og et lidt mindre værelse i den anden ende. Det lidt mindre værelse er nu Villys.

Drengeværelse

drengeværelse - design letters

Ja, det famøse drengeværelse! Skulle det laves helt om? Det ville være fjollet, det er kun omkring 14 måneder siden det blev sat i stand. Men er en mørkegrå væg ok til to små børn? Mit svar er JA! Jeg elsker den farve!

Vi var ude i, om vi skulle til at male alle hullerne fra diverse ting og sager, men det er lykkedes mig at dække dem. Med billeder og dims. Jeg havde gang i en samling til lillebrors side af værelset, og har så bygget videre på den Villy allerede havde. Jeg har fx. malet en flamingo, hvilket Villy synes er ret fint. Herunder skal lillebrors seng stå.

drengeværelse - dekoration

Villys seng står i den ene side af rummet og så skal lillebrors på sigt stå på den anden side – indtil de en dag skal i køjeseng, forestiller jeg mig. I hvert fald hvis vi bliver boende her.
Kommoden skal have et modul mere på, og bænken skal væk. Og erstattes af noget bogopbevaring. Men hvad? Det skal ikke fylde for meget, og samtidig være nemt at komme til. Det er svært synes jeg! Egentlig havde jeg kigget på billedehylder, så bøgerne er nemme at se, men der kan jo ikke stå ret mange bøger.

Så har han fået sine motorik-ting ned på værelset, samt sit køkken og dukkesengen. Især hjørnet med køkken og dukkeseng er blevet fint, synes jeg. Med nogle af hans egne kreationer på væggen.

drengeværelse - legekøkken(og ja, jeg var ved at smide Harry i kælderen, men det mente Villy ikke var passende – han er blevet fodret hele morgenen med pizza fra legekøkkenet….)

Jeg vil gerne dekorere lidt over dukkesengen, men nu må vi se hvordan det bliver. Der hænger allerede et lille skab (der dækker huller….) med elefanter i. Elefanterne har jeg arvet fra min mormor, og har altid haft en plads der hvor jeg har boet. Og nu har de så en plads på Villys værelse. Elefanterne er hjembragt fra deres rejser rundt omkring.

Mens mor endnu bestemmer…

Jeg synes der er blevet SÅ fint, inde på hans værelse! Virkelig fint! Jeg synes farverne og stilen er fin, og jeg elsker at jeg endnu kan bestemme. Så kan det tids nok komme med Spiderman eller McQueen eller hvad han nu falder for.

Jeg synes tit jeg ser værelser i meget lyse farver, hvor folk efterspørger legetøjet, og det kan man nok også godt komme til hos Villy. Men det er der jo, og det er også fremme – det er vigtigt at han kan se legetøjet, ellers bruger han det ikke. Men jeg synes virkelig den grå væg gør noget godt for rummet!

Det skal lige siges, at han selvfølgelig stadig har legetøj i stuen også!

(og hold nu op, det er meget sværere at tage billeder af et smalt værelse, end af et bredt….)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygemeldt pga graviditetsgener og hvad så?