Suttesnor med lille My - opskrift

Når gravide mor er ude – Momster fødselsdag!

I fredags var jeg ude, sådan rigtigt. Altså, næsten rigtigt på Blume CPH, i hvert fald til klokken 21. Næsten 21. Måske var jeg hjemme kl. 21…

blume cph - virgin cocktails

Nå, men jeg var ude, og havde fint tøj på og makeup og alt muligt, og havde lavet mad klar til Villy og P.
Og så cyklede jeg i solen ind mod byen, over søerne og ind til Studiestræde.

Momster 1 år

Der skulle nemlig fejres fødselsdag. Fødselsdag for Momster blogger-netværket, som jeg er en del af.

Den gang Momster startede op, for et års tid siden, der var det lidt et tilfælde at jeg kom med. Jeg opdagede det fordi at jeg følger Maria som har bloggen SlinkyPiinky og Jeanette der har LittleHugeLove. De var begge en del af det her nystartede mor-netværk, og jeg smed en mail afsted til Esme, som er CEO hos Momster.
Og Esme ville gerne have mig med i båden!

Den gang var vi ikke særlig mange, men mange forskellige slags mødre. Nu er vi snart 100, men stadig mange forskellige slags. Nogen meget aktive, nogen ikke særlig aktive. Nogen med store børn. nogen med små børn. Nogen bager. Nogen maler. Nogen syr. Og nogen er “bare” mor.

Og nu er netværket et helt år gammelt. Det er vildt.
Esmes vision om et netværk for mødre er ved at vokse sig ind i tumlinge-alderen, og hun har masser af spændende planer for det – og for os. For vi er jo en del af det.
Hun skriver sådan her om ordet “momster”:
Momster er til og af kvinder, der har børn eller planlægger at få børn. Vi er alle mødre, der elsker vores børn. Men engang imellem bliver vi alle til Momster ? hende der stikker hovedet frem engang imellem, når børnene driver en langt nok ud. Du kender hende udmærket! ? og det er ok, for det kan ske for alle os mødre.

Og det kender jeg SÅ godt. Føj hvor er jeg ind i mellem en momster. Jeg bestræber mig på ikke at være det, men ind i mellem går det altså galt. Jeg skrev fx et indlæg om at være momster for snart et år siden.
Men momster er også de gange hvor man bare ikke opfører sig som den pæneste udgave af sig selv.

Og det kan altså ske for alle, er jeg overbevist om. Niveauet er bare forskelligt, eller hvad man nu siger…

Mor skulle ud og vippe med ørerne

Nå, men Esme og resten af Momster-kontoret inviterede til fødselsdag 4/5.

blume cph - på vej til fest

Fødselsdagen skulle fejres hos Blume CPH, hvor den røde løber var rullet ud, og nogle meget store og vildfarne balloner var sat klar.
Inde hos Blume serverede to søde bartendere skønne cocktails for os! De var flotte og smagte fantastisk! De var så søde at lave virgin-udgaver til mig, den gravide, dem der ammede, og dem der bare mest var til alkohol-frie drinks, og vi var alle meget imponeret over niveauet.

blume cph - euroballonblume cph - virgin cocktailblume cph - virgin cocktail

Vi gik rundt og minglede og fik sat ansigter på hinanden. Vi var omkring 16-18 stykker tror jeg. Esme holdt en lille tale og der var fællesfotografering uden for. Hvor alle poserede pænt, og Carina stod pænt og ordentligt med fødderne placeret i en “ti i to”-stilling. Ja ja, sådan er jeg åbenbart. Du kan se billedet her hos Momster. Lad mig vide om du også kan se det sjove i min fodstilling…

Vi fik skøn mad serveret fra Gorms Catering. Gorms har udviklet en catering-vej, og vi fik lov at smage deres barnedåbsmenu, som de kalder den. Det var finger-food som vi spiste stående (og den ligger under finger food, i deres menu-kort). Det smagte afsindigt godt, og vi spiste som ti vilde. På trods af at der var bestilt til lidt flere end vi var, spiste vi stort set op!

blume cph - gorms catering

Networking

Det er sjov, når man sådan mødes til networking på tværs af land, alder og alt muligt andet. Men snakken gik faktisk rigtig fint! Folk fandt lidt hinanden, nogen af hos havde mødt hinanden før, og for andre var det bare lutter nye ansigter. Og så var man til en fest, hvor alle telefoner var fremme ca. hele tiden. Alt skulle foreviges. Sådan er det jo, til sådan noget – især når goderne var sponsoreret, så skal man jo “betale” med opmærksomhed.

Ditte og jeg var flere gange uden for, for et godt billede, kræver jo godt lys og baggrund, det ved alle. Så vi stod der, med enderne i vejret og forsøgte at fotografere drinks fra de bedste vinkler.

Vi syntes selv vi blev ret seje til det – det bedste billede, er dog det i toppen af indlægget, synes jeg. Den gravide mave og den flotte drink står godt til hinanden!

blume cph - fotografering

Ditte designer og sælger forøvrigt krops-glitter – tror jeg det hedder. Man kan blive glitrende over det hele. Hun medbragte nogle forskellige designs, hvilket vi havde det ret sjovt over at prøve!

2 kommentarer

  • Sikke et fint indlæg, Carina <3

    Det var bare smadderhyggeligt, og jeg glæder mig allerede til julefrokosten! (men der ammer du jo så, hahaha…).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suttesnor med lille My - opskrift