Amning - hvis du kan, når du kan, #3

Mother-to-be-oplevelse hos Klinik MiJo

Jeg var så heldig at min mor sponsorerede en tur forbi Klinik MiJo i Nansensgade, til en Mother to be-behandling.

Jeg var også derinde, til noget i samme stil, den gang jeg var gravid med Villy (der var det dog en gave fra den kommende far!). Og det er seriøst S Å  L Æ K K E R T at man slet ikke forstår det!

mother to be

Både ens fødder, ben, og så stykket fra lænd til hårtop – samt ansigt og det øverste brystkasse, får så meget kærlighed, at man er lige ved at flyve væk.

Ja, det er jo hårdt arbejde, det hersens baby-bageri. I hvert fald hvis du spørger mig. Også selvom jeg egentlig ikke er vildt hårdt ramt. Hverken af hævede fødder og ben, eller massiv overvægt. Men alligevel er det rart med lidt wellness, der er tiltænkt gravide damer som mig.

Allerede når man drejer op af Nansensgade, spreder hyggen sig. Jeg tror ikke jeg kender lige så hyggelige gader andre steder?

mother to be

Når man så træder ind af døren hos Klinik MiJo, bliver man mødt at en rigtig hyggelig stemning, lys, dufte og sagte musik.

mother to be

Mother to be – fodbehandling

Fra sidst kunne jeg huske, at fodbehandlingen, foregik på en lille opsats, hvor man sidder i puder, med fødderne i det der lækre kar, jeg har vist på det første billede. Opsatsen kan du fornemme ca. midt i billeder herover. Man bliver tilbudt drikkevarer (vand, te, kaffe), og magasiner til at kigge i. Jeg læste lidt om Mille Dinesen kan jeg huske, men magasinet var fra 2014, så ikke helt opdateret…

mother to be

Først sad jeg lidt i blød, og Vilma, som den søde dame hed, spurgte ind til om temperaturen passede. Efter det gik hun ellers i kærlig krig med mine fødder og ben, som blev onduleret efter alle kunstens regler:

  • Varmt fodbad med Himalayasalt og lavendel olie
  • Fødderne rengøres, peeles og slibes med cirkulationsfremmende grøn sæbepeeling og pimpsten eller scrubhandske
  • Lymfedrænage på underben
  • Akupressur massage på læg og fødder
  • ?Afsluttende Lavendel fodindpakning

(taget fra Klinik Mijos egen side) – akupressur massagen og fodindpakningen ventede hun dog med, til jeg lå på briksen.

Hun spurgte ind til graviditeten, om hvordan det gik, hvad jeg ventede mig og var rigtig hyggeligt at snakke med. På trods af at det foregik på engelsk, som jeg ellers ikke er særlig vild med at snakke, så fandt vi ud af det sammen.

Det var seriøst, så det rislede ned af ryggen. Virkelig lækkert at få nusset, skrubbet og mast fødder og lægge på den måde. Åh altså!

Efter det, bliver man udstyret med nogle fiiiine futter, og ledt ind i et lokale hvor massage-briksen står – Vilma hjalp mig selvfølgelig ned af opsatsen, så jeg ikke fik overbalance.

mother to be

Mother to be – massagen

Inde i det tilstødende rum, hvor hygge-stemningen er fuldt med, er der opsat briks med plads til maven. Hullet kan justeres, så maven støttes optimalt, og Vilma forlod mig mens jeg skiftede og lagde mig på plads.

mother to be

Her var det følgende jeg blev “udsat” for:

  • Dybdemassage på gravidbriks af lænd/bækken/ryg/skulder/nakke
  • Hovedbundsmassage
  • Ansigtsmassage samt fugtgivende ansigtscreme

(taget fra Klinik Mijos egen side) – og så inkl. de ting, jeg beskrev længere oppe, som hun ventede til nu med.

Det var simpelthen en fryd at ligge der, og jeg skulle flere gange tage mig sammen, for ikke at falde helt i søvn. Jeg har muligvis slumret lidt, det skal jeg ikke kunne sige.

90 minutter i himlen, det var hvad det var. Og alle pengene værd! Så hvis du har knap 700 kr du ikke ved hvad du ellers skal bruge til (eller, har verdens sødeste mor, som mig), så gør dig selv den tjeneste at tage derind forbi. Du vil absolut ikke fortryde det!

mother to be

Klinik MiJi har som sådan ikke nogen deadline for, hvornår de ikke vil behandle dig – men opfordrer til at man kommer inden man bliver alt for hårdt ramt. Åndenød, hård kvalme sidst i graviditeten, hedeture og lignende (altså til sidst), er måske ikke så rart at få massage med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amning - hvis du kan, når du kan, #3