Natteroderi...

#Fitmom – eller.. Måske bare mor

Jeg har fået et ur. Og ikke bare et ur. Et MOTIONSur! Så nu kan jeg blive totalt fitmom. Eller noget…

fitmom

Et motionsur fra Garmin, et såkaldt Vivofit4.

Men, Carina, et motionsur…?

P så helt sjov ud i hovedet og sagde

den kom lidt bag på mig

Da jeg pakkede uret her ud. Og jo, jeg havde faktisk ønsket mig det.
Min kollega-ven har et, og sidder ind i mellem, når vi sidder og drikker te på en cafe (nåh ja, og spiser kage…) og siger

hov, den er rød – så skal jeg snart ud og gå lidt..

Og det vil jeg også! Jeg vil holde øje!

Fitmom som om

Det handler mest bare om at få bevæget mig lidt. Og jeg kan lide at se resultater, så det er rart at kunne følge med!
Egentlig handler det også om, at putte knap så meget sukker i hovedet, men det ved jeg sgu ikke om jeg kan holde. Jeg synes ellers ta frugt er lækkert nok at snacke. Men bare helst hvis det er skåret ud – og det tager jo lidt tid. Og så er det altså nemmere at tage en Snøffel eller noget andet godt.

Så kunne man selvfølgelig lade være med at købe Snøflerne, I know. Men det kommer jeg til. Fordi jeg ved at jeg ind i mellem har brug for det der sukkerfix.

Hvis man nu kunne købe færdigskåret frugt, friskt, og lækkert og billigt, så kunne det godt være et alternativ, men det kan man ikke. Og så bliver det altså chokoladen, i en eller anden udgave.

Jeg bilder mig ind, at hvis vi sov bedre og mere end vi gør, så var overskuddet også større.

Men lidt skridt skader ingen, så det skal jeg altså. Og jeg holder da øje med den!

Jeg skal så lige lære at tage det af, når jeg fx strikker eller vasker op – for det tæller åbenbart også, i dens verden.

Mere grønt

Jeg gad også godt at vi fik mere grønt indenbords, både til snacks og til aften, og i juice fx. Men Villy er så selektiv for tiden, og spiser det ikke, og så prioriterer vi at lave aftensmad som han vil spise. Det skal altså helst være noget der kan kombineres, så han kan spise hvad han har lyst til, af det der bliver serveret.

Morgenmaden består pt af havregrød og kanelsukker (ikke ret meget), og frokosten er oftest rugbrød. Måske skal vi have gang i chiagrød til morgenmad igen. Det er SÅ lækkert! Jeg bliver inspireret af Cathrine Brandt når jeg laver chiagrøden, og har ofte skåret lidt frugt til om aftenen, så det er nemt og hurtigt om morgenen.
Villy gider ikke at spise det, men så kan han jo fint få sin havregrød som han plejer.
Når vi får sådan noget til morgenmad, chiagrød, så kan P også tage en bøtte med grød og en bøtte med frugt med, og så får han også noget ordentlig til morgenmad.

fitmom

Det er da et sted at starte, tænker jeg? Sammen med at få bevæget sig lidt mere.

Nytårsforsætter og kure

Jeg har ikke et nytårsforsætter. Det nægter jeg. Og jeg skal satme heller ikke på kur. Men lidt tanke bag tingene, burde også kunne rykke, tænker jeg?

Egentlig blev jeg også lidt inspireret af nogle programmer på tv, der hedder Spis dig rask, og så tænkte jeg at det ikke lød helt dumt. Jeg er ikke syg, jeg er bare træt og mor til små børn.
Jeg vil tro at jeg vejer et par kg mere end før baby(er) pt, og det gjorde da ikke noget hvis de smuttede. En flad mave får jeg nok aldrig helt, men derhen af ville da være fint…

Egentlig kan jeg godt lide forskelligt grønt – også til snacks. Er I klar over hvor godt blomkål smager friskt? Ikke pruttet, overhovedet.

Har du nytårsforsætter? Skal du være fitmom? Eller har du andre mål her i 2019? Og kan du egentlig lide blomkål?

Mange hilsner Carina

Husk du altid kan følge med på Facebook og få besked om nye indlæg, og følge endnu mere med på Instagram hvor jeg jævnligt deler billeder – især nu hvor jeg er på barsel.
På Pinterest kan du finde mine kreative indslag – og så er jeg vist heller ikke på flere sociale medier….!
Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har noget der ligger dig på sinde, i forbindelse med mit indlæg, ris eller ros, eller svar på et spørgsmål. Eller noget helt syvende! Jeg elsker at se hvad I tænker om det jeg skriver!

 

 

8 kommentarer

 • Chokolade kan jo også være sundt – hvis man vælger det mørke, og så ikke overspiser af det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina - Sættekassen blog

   Jeg vælger ikke det sunde, og jeg overspiser klart 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker blomkål! Vi er på kur her i årets første måneder og må ikke spise kulhydrater🙈 I stedet for ris river jeg blomkål i foodprocessoren, hælder kogende vand over, lader det stå et par minutter og sier vandet fra. Det smager virkelig lækkert, og man undgår de fleste kulhydrater😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina - Sættekassen blog

   Det blir ikke pruttet i smagen og lugten? Det synes jeg nemlig stegt blomkål har en tendens til, hvis man ikke lige får grebet den i det lille rum mellem læks og prut…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke et egentlig nytårsfortsæt, men vil gerne bevæge mig mere, end jeg gør. Jeg er derfor startet op med træning en gang ugentlig med mine kollegaer. Vi har nemlig gratis adgang til fitness, så det er næsten dumt ikke at benytte sig af det 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina - Sættekassen blog

   Respekt! Jeg har begået mig i fitness centre af flere omgange, det blir aldrig mig 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal egentlig mest lære at slappe af og finde mortid. Det har der slet ikke været plads til i 2018. Om det så er i køkkenet, ude og træne eller en god bog gør ikke det store 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina - Sættekassen blog

   Mor-tid er super vigtigt, nærmest uanset hvad man laver i den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natteroderi...