1. december - historien om Villy og Nielsen

2. december – historien om Villy og Nielsen

Måske læste du med i min julekalender i går, en lille julekalender for børn, der handler om Villy og Nielsen.

I går fik vi præsenteret Villy, Nielsen er vi ikke nået til endnu, men mon ikke han har noget med julen at gøre….?

2. december

I Villys lille familie, bor der selvfølgelig også nogle andre end Villy.

Der bor fx hans kat, Alice. Alice er tyk og kan godt lide at blive nusset bag ørerne. Ind i mellem vælter hun, og så skal man enten give hende en krammer eller klappe hende på maven. Det har Villy ret hurtigt lært. Som man siger, det er vigtigt at holde sig gode venner med katten i huset.

Så er der Villys forældre. Hans far som hedder Baar og hans mor som hedder Muar. De lystrer efterhånden ret godt, synes Villy, især hvis man råber deres navne virkelig højt.

De har begge to sådan nogle glas-øjer sat fast på hovedet, og Villy synes det er lidt strengt at han ikke må lege med dem.

Når Villy er på arbejde i vuggestuen, er Baar og Muar også på arbejde. Villys far kører rundt i en stor bil og drikker kaffe og kigger på papirer. Villys mor passer andre folks børn og kommer ind i mellem hjem med glimmer i håret og maling på tøjet.

Villys mor og far har været nemme at opdrage, synes han. Ind i mellem går det selvfølgelig lidt langsomt, men for det meste er de nemme at sætte i sving. Man kan få dem til alt muligt. Fx er far virkelig god til at hoppe på kommando…

Ud over dem der bor hjemme hos Villy, så er der selvfølgelig også andre der tænker med i familien – bedsteforældre, onkler og tanter, som Villy elsker at få besøg af.

Læs med igen i morgen, når vi åbner næste låge i kalenderen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. december - historien om Villy og Nielsen